Hämeenlinnan puolesta

 

Hämeenlinna on keskellä kasvusuomea ja kasvukäytävää. Parhaillaan rakennetaan tulevaisuutta niin meille vanhemmille, kuin myös tulevaisuuden Hämeenlinnalaisille, joille toivomme entistä parempaa tulevaisuutta - Perheiden Hämeenlinnalle.

 

Nyt on aika kääriä hihat ja olla "kärppänä" paikalla silloin, kun

meidän asioista päätetään ja väsymättä!

 

Terveisin,

 

Antti Ahonen 

Elämisen Hämeenlinna

Hämeenlinna on todella ihmisen kokoinen ja näköinen kaupunki, jossa on mukava asua ja elää. Meillä on loistavat aktiviteetit, luonto, vesistö ja merkittävät kansallisesti tärkeät kohteet aivan vieressä. Ja, kun

työelämä kotikaupungissamme ja lyhyt etäisyys suuriin naapurikaupunkeihimme on kunnossa, eipä meiltä mitään puutu.

Historia tulevaisuutta varten

Hämeenlinnassa on aina arvostettu historiaa ja siitä on ammennettu tulevaisuutta, joka aina on vain vankistanut kaupunkimme kivijalkaa. Ymmärrämme muutoksen paineen ja kehityksen vauhdin, mutta

historiaa kunnioittaen ja sitä arvostaen.

AnttiA - Info

 

 

PERHEET ETUSIJALLA AINA

 

Hämeenlinnan kehityshankkeita pohdittaessa voi joskus tuntua siltä, että unohdetaan ketä varten näitä hankkeita tehdään. Ja kyllähän se on kuin "Sibeliuksen sonaateissa", että ydinasiat tulee pitää kirkkaana mielessä ja niiden ympärille luodaan mestariteos.

 

Parhaillaan kaupungissamme on menossa merkittäviä hankkeita juurikin perheiden vuoksi ja niissä tulee olla tarkkana. Uusi Keskussairaala, pääratahanke, koulut ja päiväkodit ja keskustan aktivoiminen vain muutamia esimerkkejä esiin tuoden.

Kaikkissa näissä on keskiössä perhe ja vieläpä perheen koko elämänkaari vauvasta vanhukseksi. Näin me huolehdimme ja pidämme kiinni arvoistamme nyt ja vastakin.

 

Terveisin, Antti